Construction equipment

PariTech is officieel distributeur van Atlas Copco hydraulische aanbouwdelen voor de Limburgse markt, inclusief onderdelen en onderhoud.
 
Atlas Copco geniet als gerenommeerd producent sinds jaar en dag een hoog aanzien in de markt. De in duitsland gegrondveste onderneming produceert een scala aan hoogwaardige sloopgereedschappen, waaronder: hydraulische sloophamers, (combi)scharen, betonvergruizers en sorteergrijpers. Het Atlas Copco programma sluit daarmee naadloos aan op het verdere programma van PariTech graafmachine uitrustingsstukken zoals graafbakken van GP-equipment en Eurosteel. Een totaalprogramma waarin kwaliteit, economische duurzaamheid en service de boventoon voeren.
 
Atlas Copco construction equipment omvat ook verdichtingsmachines.
PariTech is daarmee een totaal leverancier voor hovenniers, stratenmakers en grondverzet bedrijven. Stampers, trilplaten en rollers van Atlas Copco. Verwacht meer!
De reeks verdichtingsmachines van Atlas Copco is gebaseerd op 75 jaar Dynapac ervaring, expertise en vernieuwende technologie. Vandaag staat een volledige reeks stampers, trilplaten en rollers onder Atlas Copco logo klaar om u het leven gemakkelijker te maken. Uw werkdag eenvoudiger en productiever maken is onze prioriteit. Met slimme technische oplossingen is uw machine makkelijker te starten en vlotter te bedienen. U kunt ook langer aan de slag door een gebruiksvriendelijk design en een laag trillingsniveau. En ze zijn kostenefficiënter door de lange service intervallen, een lagere gebruikskost en een langere levensduur. Atlas Copco stampers en trilplaten zijn net wat u nodig heeft om uw productiviteit te verhogen.
 
Naast de levering van Atlas Copco aanbouwdelen en verdichtingsmachines staat PariTech ook in voor Atlas Copco onderdelen en het onderhoud (desgewenst op klantlocatie) aan Atlas Copco aanbouwdelen.graafmachine equipmentVerdichtings machines van Atlas CopcoGraafmachine hydraulische sloop attachments

SB serie sloophamers
 
Onze functies maken het verschil.
Ons uniek ontwerpconcept met een SolidBody zorgt voor hoge betrouwbaarheid, extreme veelzijdigheid, hoog rendement en goede prestaties, en staat te boek als zeer onderhoudsvriendelijk.
 
SolidBody-concept
 
Combineert een percussiemechanisme en geleidingssysteem in één blok speciaal gietijzer, waardoor het totale aantal onderdelen laag wordt gehouden. Hierdoor zijn ook bepaalde onderdelen, zoals dempings- en geleidingselementen en trekankers of tapeinden, overbodig geworden, wat resulteert in een extreem slanke en compacte vorm voor een eenvoudigere bediening. Een vervangbare zuigervoering draagt bij aan lage reparatiekosten.
 
EnergyRecovery
 
De energie die vrijkomt bij de zuiger wordt automatisch gebruikt om de prestaties te verbeteren zonder extra hydraulische invoer en om het trillingsniveau te verlagen. Lucht- en waterinlaat om een persluchttoevoer en geïntegreerd waterkanaal aan te sluiten voor stofonderdrukking (voor SB 152 -SB 1102, waterspuitmonden optioneel)
 
ContiLube (TM) II en ContiLube (TM) II micro (optioneel)
 
Minder onderhoud en een geoptimaliseerde smering. U kunt het smeermiddelniveau in de patroon controleren vanuit de cabine van de graafmachine. Zwevende bus Gereedschapsbus met zwevende aansluiting voor gemakkelijk ter plekke verwisselen met behulp van standaard handgereedschap
 
Overdrukklep
 
Ingebouwde klep om te beschermen tegen overbelasting Stofafdichting Geïntegreerde stofafdichting om de levensduur van de bus en beitelhouders te verlengen AutoStart De hydraulische breekhamer start zonder dat het werkgereedschap wordt belast, waardoor de bediening wordt vereenvoudigd.
 
Gepatenteerd vergrendelingssysteem voor gereedschap Combineert een vergrendelingsbuffer en vaste pen voor het snel verwisselen van het werktuig.

PariMetal is leverancier/partner van