Isonort

PariTech gekoelde transportoplossingen
 
PariTech levert en monteert de door ISONORT geproduceerde lichtgewicht koel- & vrieswagen opbouwen met een groot laadvermogen. Deze zijn volledig gecertificeerd. Het complete assortiment opbouwen is ook leverbaar op klantspecificatie. De PariTech opbouwen van ISONORT zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen die in overleg met de u, de klant, kunnen worden bepaald.
Zoekt u naar een hoogwaardige kwaliteit tegen een uiterst scherpe prijs voor uw koelwagen opbouw, dan heeft PariTech met ISONORT de juiste oplossing.
 
De juiste keuze voor u
 
ISONORT produceert lichtgewicht koel- & vrieswagen opbouwen met een groot laadvermogen. Deze zijn volledig gecertificeerd. Het complete assortiment opbouwen is ook leverbaar op klantspecificatie. De PariTech opbouwen van ISONORT zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen die in overleg met u, de klant, kunnen worden bepaald.
 
Zeker zijn van optimale kwaliteit
 
ISONORT is al generaties een begrip. Meer dan de helft van de productie vanuit Spanje wordt geëxporteerd naar met name Duitsland en de Benelux. Een sterke R&D-afdeling zorgt ervoor dat het merk altijd voorop loopt met innovatieve oplossingen voor geconditioneerd transport.
 
Certificaten van ISONORT
 
De koelwagen opbouwen van ISONORT zijn voorzien van een ATP-keurmerk met FRA- en FRC-kwalificatie. Tevens zijn de opbouwen TÜV-gekeurd en voorzien van PIEK-certificaat. Bij PariTech informeren wij u hierover graag. PariTech is leverancier/partner van