KH-kipper

KH-KIPPER is de toonaangevende Poolse producent van kipbakken op chassis van meer dan 12 t MTM.
Het bedrijf produceert ook aanhangwagens en opleggers, houdt zich bezig met het combineren van zijn KH-kippers met autolaadkranen en hydraulische systemen van hun dealers zoals PariTech. Het brede scala van producten van het bedrijf omvat speciale constructies voor verschillende sectoren: mijnbouw, bouw, gemeentelijke, energetica en landbouw.
In een tijd van wereldwijde concurrentie is de sleutel tot succes van KH-KIPPER de flexibiliteit, aanpassing van de producten aan individuele behoeften van de gebruiker, hoogwaardige en professionele technische ondersteuning. Niet-standaardprojecten die de specialiteit van het bedrijf zijn, zijn niet beschikbaar bij de meeste concurrerende producenten die alleen standaardproducten aanbieden. Natuurlijk speelt PariTech de hoodfrol binnen deze ondersteuning van gebruiker tot producent, uiteindelijk levert PariTech het eindproduct af door de montage te doen van de KH-kipper in Genk.
KH-KIPPER, opgericht in 1997, heeft twee productiefaciliteiten in de buurt van Kielce: in Kajetanów (het hoofdkantoor van het bedrijf) en in Skarżysko-Kamienna.PariTech is leverancier/partner van