Humbaur

Professionele kwaliteit
 
Voor ieder doel de juiste aanhangwagen
 
Professionals weten
Een goede aanhangwagen vervult onder alle omstandigheden zijn doel.
En omdat er zo veel verschillende toepassingsgebieden zijn, informeren wij doorlopend, wat onze klanten werkelijk nodig hebben. In nauwe afstemming met de dealers ontwikkelen wij ons brede assortiment aan aanhangwagens steeds verder. Zodat u voor iedere behoefte een optimale aanhangwagen kunt vinden, zijn er nu al meer dan 415 modellen: Voor handwerkers, tuinbouwers, landschapsarchitecten, expediteurs, bouwondernemers, landbouwers, paardenvrienden, privégebruikers, enz.
 
Geteste kwaliteit
Op diverse testtrajecten simuleren wij het gebruik van onze aanhangwagens onder de zwaarst denkbare omstandigheden. Bij volle belading controleren wij de stabiliteit en duurzaamheid van chassis, frames en componenten. Zo waarborgen wij de uitstekende kwaliteit van onze aanhangwagens.
 
Doordachte functies
Onze aanhangwagens zijn af fabriek al voortreffelijk uitgerust. Wij hebben een hele serie speciale modellen in het programma die op bijzondere wensen van onze klanten ingaan, zoals bijvoorbeeld een hefplatformaanhangwagen, werkplaats- en machineaanhangwagen, graag ook allerhande persoonlijke promotieaanhangwagens. Alle functies zijn technisch doordacht en voor een zwaar alledaags gebruik geconstrueerd. Informeer u over onze technische basisuitvoering en functies. Robuust en duurzaam Op de bouwplaats, in de landbouw en in andere zakelijke of private alledaagse omstandigheden worden aanhangwagens buitengewoon belast.
Wij hechten er veel waarde aan dat iedere aanhangwagen van ons ook onder zware gebruikscondities gewoon functioneert zonder onaangename verrassingen: Daarom construeren wij deze robuust met de geschikte materialen in de vereiste dikte.PariTech is leverancier/partner van