Service en verkoop

Verhoog de productiviteit van uw machinepark.  
U kunt op ons rekenen altijd en overal, voor alle producten en merken binnen ons segment. Laadkranen, containersystemen, kippers, hydraulische en mechanische systemen, pneumatiek, grondverzet, transport, enz...  
  
Wij kunnen u helpen om uw investering te optimaliseren en uw productiviteit te maximaliseren.

Regelmatig onderhoud is zeer belangrijk voor een betrouwbare werking en een lange levensduur van uw machines. Als u de aanbevolen onderhoudsintervallen opvolgt en regelmatig het preventief onderhoud uitvoert, minimaliseert u het risico van hoge werkingskosten ten gevolge van slechte prestaties of defecten aan uw apparatuur.

Wij streven ernaar onze klanten ondersteuning te bieden in alle segmenten van de bouwindustrie, zoals in sloop- en recyclagetoepassingen, werf voorbereidingswerken en wegenbouw, maar ook in ons uitgebreide productportfolio van perslucht- en stroomproductie, tot pompen, handgereedschap voor bodemverdichting en beton, en hydraulische werktuigen.

PariTech werkt samen met diverse onderdelenleveranciers welke beschikken over wereldwijde distributiecentra op strategische plaatsen wat een snelle levering garandeert, vaak de volgende dag al. Ons aanbod van originele onderdelen, goed opgeleide technici, ons efficiënt machinepark en voorraadbeheer zorgen voor lagere bedrijfskosten, voor u gedurende de gehele levensduur van uw apparatuur.  
Wij houden ons bezig met het onderhoud, zodat u zich kunt focussen op uw werkzaamheden.
Hierdoor kunt u het maximum halen uit uw productiviteit samen met PariTech.  

PariMetal is leverancier/partner van